5 tips på snygga hoodies med eget tryck på ryggen

Kläder med företagsnamn eller logotyp är ett bra sätt att marknadsföra sig på. Det finns många alternativ, från T-shirts till huvtröjor och till och med ytterkläder.

Genom att kräva att alla anställda använder tryckta huvtröjor/hoodies blir det lättare att avgöra vem som arbetar i företaget och vem som inte gör det. Det kan vara till nytta vid många tillfällen, särskilt när du driver en butik. Då behöver kunderna inte undra vem de kan vända sig till för att få den hjälp de behöver.

Hoodies är ett bra val för alla som vill ha varma kläder. De är stora, mjuka och sköna att bära. Under de kallare månaderna är det bra till hands. Vi känner till att det kan vara svårt att veta vilka hoodies som har bra kvalitet samtidigt som de är prisvärda. Nedan har vi därför listat fem huvtröjor där du kan välja ditt eget tryck.

Topp 5 snygga hoodies

1. Clique Basic Hoody

Först valde vi en något tunnare huvtröja från Clique med framficka och muddar längst ner och muddar på ärmsluten. Det här alternativet är perfekt för personer som rör sig ofta. Om tjockare alternativ används under lång tid kommer de personer som bär tröjan vanligtvis bli överhettade. En tunnare huvtröja kan då vara perfekt.

Det här är en unisexmodell som finns i storlek XS till 3X samt flera färger. Tre av färgerna finns också i större storlekar. Den är gjord av 35 % bomull och 65 % polyester. Du kan välja den färg du vill ha, det finns 24 färger att välja mellan och färgen som ska skrivas ut på tröjan.

https://trinityreklam.se/produkter/profilklader/sweatshirts/huvtrojor/clique-basic-hoody

2. Clique Helix Huvtröja

Det här är en annan hoodie från det välkända märket Clique. Detta alternativ finns i storlekarna XS-3X och i fyra olika färger. Den är tillverkad av 80 % bomull och 20 % polyester, med en kängurupåse på framsidan och en osynlig väska i sidsömmarna. Det finns också muddar längst ner på tröjan och i slutet av ärmarna.

Naturligtvis kan du välja ditt eget mönster på denna huvtröja också. Det finns många alternativ att välja mellan, och om ingen av dem passar dig eller om du inte förstår dem kan du till och med bli kontaktad av hemsidan angående trycket. Om du beställer ett större antal huvtröjor sänks priset med några kronor.

https://trinityreklam.se/produkter/profilklader/sweatshirts/huvtrojor/huvtroja-helix

3. Clique Basic Active Hoody

Denna unisex-huvtröja har en sportigare design och är tillverkad av 100 % polyester. Den finns i fem färger: svart, röd, gråmelerad, royal blå och marinblå, och storlekarna XS till 3XL. Den har både en armficka och en känguruficka. Tröjan är dessutom utrustad med muddar längst ner och i ärmslutet. Naturligtvis kan du lägga till ditt eget tryck, där du kan välja mellan flera alternativ.

Vi väljer huvtröjor från Clique delvis för att företaget erbjuder alternativ av hög kvalitet. De har också många modeller att välja mellan, vilket innebär att du kan hitta den huvtröja som passar dig bäst

trinityreklam.se/produkter/traningsklader/overdelar/basic-active-hoody

4. Cottover Huvtröja

Om du letar efter en organisk och miljömärkt huvtröja, är Cottover-tröjan ett utmärkt val. Den är tillverkad av 20 % återvunnen polyester och 80 % ekologisk bomull. Tröjan finns i en mängd olika färger och storlekar. Den finns dessutom i manliga, kvinnliga och barnmodeller, vilket innebär att den kan passa alla möjliga personer. Tröjan har certifierats av Svanen, OEKO-TEX och GOTS, vilket är bevis på att den är organisk och miljömärkt.

När du beställer denna huvtröja kan du välja det tryck du vill ha. Innan ordern blir bindande får du också en bildskiss av resultatet, om så önskas, och en offert. Det skickas till din e-post och om du är nöjd är det bara att godkänna för att gå igenom med beställningen.

tsreklam.se/produkter/cottover-huvtroja-miljomarkt/

5. Tracker® – Original Hood Jacket

På femte plats valde vi en hoodiejacka i Raglan-modell från märket Tracker®. Detta är ett företag som tillverkat profilartiklar sedan starten år 1992. Deras produkter lagras i Norge, vilket innebär att leveranstiden inte blir för lång. Original Hood Jacket är tillverkad av 35 % polyester och 65 % bomull.

Den finns i sex olika färger och i storlekar från XS till 4XL. Du kan också köpa barnjackor med huva i samma modell. Du kan lägga till dina egna tryck samt dess färg. Du kan välja upp till fyra färger på utskriften. Innan du går igenom med din beställning kan du även begära en offert ifall du vill vara klar med vilket pris som gäller.

https://www.profilfabriken.com/sortiment/profilklader/hoodies-med-tryck/zip-hoodies/136275642-233488/original-hood-jacket

Varför ska jag köpa en hoodie med tryck?

När det handlar om hoodies med tryck i marknadsföringsändamål och/eller annonser, kallas de ofta profilkläder. För de flesta företagare är det mycket uppskattat att se företagsnamnet eller företagets logotyp på kläder, oavsett om det är ägaren själv, de anställda eller lojala kunder som bär dem.

Att ge ut hoodies till anställda/kunder är inte bara ett sätt att marknadsföra företaget, dessa hoodies kommer också att ses som en trevlig gåva. Det finns många anledningar till att de flesta föredrar att få huvtröjor framför andra kläder med tryck.

En av de största anledningarna är att de visar att du som ägare har lagt mer uppmärksamhet på vilken produkt som ges ut. T-shirts anses vanligtvis vara lite tråkiga eftersom för många väljer det här alternativet då det många gånger är billigare.

Sammanfattning

Att ge bort en huvtröja med företagslogotyp eller företagsnamn är en trevlig present, oavsett om du ger den till dina kunder eller anställda. Det viktigaste att komma ihåg när du väljer en hoodie är att välja en som passar ditt företag och företagets syfte.

Välj därför inte den första billiga, utan spendera lite extra tid på att välja rätt tröja. Det visar att du bryr dig mer än att välja en tunn och billig T-shirt.

För att få rätt huvtröja rekommenderas det också att du pratar med personen som tillverkar den, eller åtminstone skapar trycket. På det här sättet kan du säga exakt vad du letar efter och få ett omedelbart svar om de kan hjälpa dig. Vi hoppas dock att du hittar rätt hoodie bland de fem alternativen vi har valt ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 12 =